magento

F1 weer te sterk voor Nunspeet F1

Toegevoegd op 24 november 2012 om 00:00 door Gerwin Van den Eykel
Whatsapp Facebook Twitter


Vorige week kreeg de verslaggever geen woord op papier na de nogal matte pot tegen het -toen nog- laatst geplaatste IJVV F1. Uit in IJsselmuiden werd er 1-1 gespeeld, dit was ook meteen het eerste punt voor IJVV. Verrassend, want de week ervoor won F1 nog van de -toen nog- ongeslagen koploper van de hoofdklasse 1. Het enige roodgele doelpunt in IJsselmuiden kwam overigens van de voet van spits Bryan. Deze week, een uitwedstrijd tegen de nr. 2 vv. Nunspeet F1. Eerder dit seizoen werd er thuis nog gewonnen, deze spannende pot eindigde toen in 2-1 op veld 4.

Bij F1 was Soufian de grote afwezige. Vooraf was het maar de vraag of Dion het zou redden, aangezien hij deze week ziek was. Toch moest en zou hij voetballen en gingen wij met 8 man sterk richting Nunspeet. De volgende 7 man stonden aan de aftrap: Ryan in de goal; Dion en Kaj achterin; Baris, Lars en Tristan op het middenveld en Bryan in de spits. Sem begon als wissel.

De opdracht was meteen fel van start te gaan en dit gebeurde dan ook. Meteen goed drukzetten en proberen de tegenstander op eigen helft te houden. F1 verdiend een corner, deze word weggewerkt en valt in de voeten van Kaj. De linkerverdediger haalt van afstand snoeihard uit, vol de kruising in en zijn eerste goal in deze competitie! Een bliksemstart, een schitterend doelpunt, Go Ahead staat op een 0-1 voorsprong. F1 gaat gewoon door met een mooie aanval die begint bij Dion rechts achterin. Via Baris komt de bal bij Bryan terecht die de bal maar net voorlangs schiet. Voor rust volgt een wat mindere periode waarbij F1 maar niet van het eigen doel afkomt. Een afgeslagen corner van Nunspeet wordt van afstand hard ingeschoten. De bal wordt onderweg naar het doel van Ryan meerdere keren van richting veranderd, waardoor hij kansloos is bij deze inzet. Met deze 1-1 stand gaan we rusten.

Ook de tweede helft gaat onze F1 goed van start. Na goed combinatiespel op het middenveld kan Baris alleen op het doel af. Zijn eerste inzet werd nog knap gekeerd door de doelman, maar in de rebound tikt Baris de bal simpel in een leeg doel en F1 komt weer op voorsprong (1-2). Nunspeet lijkt hierdoor weer wakker geschud en werd wat feller. Go Ahead laat de tegenstander dan ook teveel komen en Nunspeet komt voor de tweede keer weer op gelijke hoogte. Een inzet lijkt van de lijn te worden gehaald door Ryan, maar de scheids fluit toch voor de 2-2. De roodgelen laten het er niet bij zitten. F1 krijgt een corner en de luchtmacht gaat mee naar voren. Baris legt de bal met veel gevoel bij de tweede paal, daar staat de kleine Lars die hem mooi binnenkopt en Go Ahead voor de derde keer op voorsprong zet. Het is de tweede goal alweer van Lars, thuis tegen CSV’28 kopte hij ook al een bal binnen uit de corner. Met veel moeite probeert F1 nu de voorsprong vast te houden. Ryan staat weer goed te keepen en pakt een paar knappe ballen. Vlak voor het einde van de wedstrijd een overtreding op Tristan en F1 krijgt een vrijetrap aan de linkerkant die word genomen door Dion. De roodgele luchtmacht was weer in aantocht. Dion geeft de bal hoog voor bij de tweede paal, waar de bal hard word binnengeknikt door de kleinste man van het veld, Baris! Dit was de beslissing in weer een spannende wedstrijd tegen Nunspeet F1.

Wederom pakt F1 de volle punten in een wedstrijd tegen een topper in de hoofdklasse. De volgende wedstrijd is tegen de nieuwe nummer 2, thuis tegen SVI F1. Hopelijk worden kleedkamer 1 en veld 4 weer toegekend aan F1, dan komt alles weer goed..
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento